• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Termenul de înscriere la concurs pentru posturile din Poliția Română, prelungit până pe 7 iulie 2024

Jun 29, 2024

Ministerul Afacerilor Interne a prelungit termenul pentru depunerea dosarelor de înscriere în Poliția Română până pe 7 iulie 2024. Înscrierile se efectuează online și sunt posibile și în zilele nelucrătoare.

Posturile scoase de Poliția Română la concurs includ mai multe specializări, printre care acțiuni speciale, analiza informațiilor, arme și explozivi, criminalistică, ordine publică, protecția animalelor și transporturi.

Pentru mai multe informații despre posturile disponibile, programul de înscriere, condițiile de participare și documentele necesare, vizitați hub.mai.gov.ro, secțiunea Carieră MAI. Celelalte reguli de concurs rămân aceleași și pot fi consultate aici.

Informații esențiale pentru candidați
Documente Necesare
Candidații trebuie să completeze dosarul de înscriere până la data de 7 iulie 2024. După această dată, alte documente nu vor mai putea fi depuse.

Procesul de Înscriere
Înscrierea online se face simplu și accesibil, oferind posibilitatea candidaților de a aplica chiar din confortul propriei locuințe. Este esențial ca toate documentele solicitate să fie încărcate corect și complet pentru a nu fi descalificați.

Posturi Disponibile
Posturile disponibile includ, dar nu se limitează la, următoarele specializări:

Acțiuni Speciale
Analiza Informațiilor
Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase
Criminalistică
Ordine Publică
Protecția Animalelor
Transporturi
Pentru o listă completă și mai multe detalii, vizitați secțiunea Carieră MAI pe site-ul hub.mai.gov.ro.

Consultați Regulamentul
Toate prevederile privind modul de organizare și desfășurare a concursului pot fi consultate prin accesarea acestui link. Este esențial ca cei care candidează să fie la curent cu toate regulile și cerințele pentru a participa într-un mod corect și complet la concurs.

„Posturile scoase la concurs sunt în specialităţile acţiuni speciale, analiza informaţiilor, arme, explozivi şi substanţe periculoase, cabinet, cazier judiciar, statistică şi evidenţe operative, cercetarea şi prevenirea criminalităţii, combaterea criminalităţii organizate, comunicaţii şi informatică, cooperare poliţienească internaţională, criminalistică, financiar, implementarea proiectelor, informare şi relaţii publice, investigarea criminalităţii economice, investigaţii criminale, logistică, operaţiuni speciale, ordine publică, pregătire profesională, protecţia animalelor, protecţia martorilor, psihosociologie, relaţii cu publicul, relaţii internaţionale, resurse umane, rutieră, siguranţă şcolară, structura de securitate, transporturi, reţinere şi arestare preventivă şi învăţământ”, a transmis printr-un comunicat de presă Inspectoratul General al Poliției Române.

sursa: puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *