• Tue. May 21st, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Dan Negru, revoltat de adidașii ‘murdari’ care se vând cu 200 de euro: ‘Nu pricep nefirescul devenit firesc și nici urâtul devenit frumos’

Apr 2, 2024

Dan Negru reacționează la noua modă a pantofilor sport cu aspect murdar. După pantofii de acest fel produși de Balenciaga, care costă mii de euro, pe piață au apărut pantofii sport Ultraboost Light de la Adidas. O pereche costă 200 de euro.

„Pantofii ăștia costă 1000 de lei. Sunt noi dar par vechi și murdari. Pantofii ăștia mi-au arătat că sunt retrograd :nu pricep nefirescul devenit firesc și nici urâtul devenit frumos! Politicieni murdari care vor să pară curați, idei vechi care vor să fie moderne. Lumea e ca pantofii ăștia: second hand-ul a ajuns nou și se vinde scump!U râțenia e noul frumos”, scrie Dan Negru pe Facebook.

Postarea lui Dan Negru a strâns aproape 1000 de comentarii în patru ore și aproape 4000 de distribuiri. Printre comentatori s-a aflat și cântărețul Marcel Pavel. „Planeta a luat-o razna”, a comentat Pavel.

Pantofii ăștia costă 1000 de lei. Sunt noi dar par vechi și murdari.Pantofii ăștia mi-au arătat că sunt retrograd :nu pricep nefirescul devenit firesc și nici urâtul devenit frumos! Politicieni murdari care vor să pară curați,idei vechi care vor să fie moderne.Lumea e ca pantofii ăștia :second hand-ul a ajuns nou și se vinde scump !Urâțenia e noul frumos.

Sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *