• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

A visat mortul ‘viu’, îngropat acum patru zile, și a mers să-l dezgroape! Scene macabre într-un cimitir din Suceava

Apr 2, 2024

A visat mortul ‘viu’, îngropat acum patru zile, și a mers să-l dezgroape! Scene macabre într-un cimitir din Suceava

Un bărbat a fost internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă după ce a săpat un mormânt şi a scos capacul de la sicriul unei persoane înhumate cu câteva zile înainte, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Potrivit acestora, preotul din localitatea Corocăieşti a sunat, marţi dimineaţă, la 112 anunţând incidentul din cimitirul satului.

Ce spun polițiștii

“La data de 2 aprilie 2024, în jurul orelor 09,00, preotul paroh a fost anunţat de către familia defunctului despre faptul că mormântul acestuia a fost profanat. Deplasându-se la faţa locului, preotul a observat că cele spuse de membrii familiei se confirmă, respectiv mormântul este săpat, pământul înlăturat, iar capacul sicriului este deschis, motiv pentru care a sesizat organele de poliţie prin S.N.U.A.U. 112”, au precizat poliţiştii.

Bărbatul care a săpat mormântul are 45 de ani şi este din localitatea Stroieşti. Acesta şi-a motivat acţiunea prin faptul că este simpatizant al unui cult religios. El a fost prezent la înmormântarea din data de 28 martie iar în noaptea de 1 spre 2 aprilie l-ar fi visat pe “fratele” Viorel şi-a crezut că i-a transmis un semn de viaţă din sicriu.

În acest caz poliţiştii au deschis şi un dosar penal cu privire la comiterea infracţiunii de profanare de cadavre sau morminte.

Sursa: stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *