• Sat. Dec 2nd, 2023

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Un important om de afaceri din PNL Timiș dă ‘nucleara’: Nouă primari vor să plece în PSD

Nov 7, 2023
0 0
Read Time:58 Second

Omul de afaceri Sorin Supuran, fost președinte al PNL Timiș, acum simplu membru însă cu un cuvânt extrem de greu în partid, spune că filiala de Timiș a PNL e în haos total. Supuran a dezvăluit că nu mai puțin de nouă primari din PNL sunt pe picior de plecare din partid. Și nu oriunde, ci chiar în PSD, partid total opus ca ideologie.

Unul din motivele de revoltă ar fi fost ideea listelor comune PSD- PNL, idee respinsă de Nicolae Ciucă, liderul PNL, după ședința liderilor PNL de la Sinaia.
Chiar și așa, în PNL Timiș există tensiuni mari, generate de secretarul Dănuț Groza, spune Supuran, care i-a și cerut public demisia.
“Lucrurile nu merg cum trebuie în partid şi, după ce m-am consultat cu mai mulţi colegi, a reieşit concluzia că principala problemă este Dănuţ Groza. Din cauza lui sunt toate aceste scandaluri. Fiindcă nu există în partid armonie, înţelegere, ci doar conflicte. Nu sunt şase primari cum se vorbeşte, sunt nouă primari care vor să plece. Aşteaptă doar o decizie de la nivel naţional dacă vor fi candidaţi comuni PSD-PNL”, a declarat Supuran pentru deBanat.ro.

sursa:stiripesurse

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *