June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Daniel Cristian Stan: La mulți ani, copii de pretutindeni! La mulți ani, dragi copii târgovișteni!

0 0
1 min read
0 0
Read Time:48 Second

La mulți ani, copii de pretutindeni! La mulți ani, dragi copii târgovișteni!

Cumva, ziua asta mi se pare cea mai frumoasă din an. Poate și pentru că totul în jur se acoperă brusc de râs, joacă, energie bună, culoare. Adică de ceea ce copiii ne oferă, gratuit, prin simplul lor fel de a fi. E molipsitoare starea asta de bine și ar fi fain dacă am reuși s-o trăim cât mai des.

Târgoviște este, astăzi, Capitala Copiilor. Totul este al lor, totul le este dedicat lor, totul este conceput pentru ei. Ne-am străduit să le oferim o mulțime de activități de toate felurile, joacă, dans, muzică, sport, de toate pentru toți. Oriunde ați merge astăzi, dragilor, fie că vorbim de centrul orașului, de parcul de la mall, de complexul de natație, cinematograf, bibliotecă – oriunde veți găsi ceva care să vă bucure.

E ziua voastră. Bucurați-vă deplin și bucurați-ne și pe noi cu energia voastră infinită.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..