June 27, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

De 1 iunie, copiii au sărbătorit alături de polițiștii dâmbovițeni

0 0
1 min read
0 0
Read Time:54 Second

Astazi, cu prilejul Zilei Internaționale a Copilului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița i-au întâmpinat pe cei mici cu baloane, iar pe părinți și bunici cu materiale informativ-preventive.

Activitățile s-au desfășurat în Parcul Chindia, unde polițiștii au purtat discuții interactive cu cei mici, adaptate vârstei, fiind abordate teme referitoare la siguranța în mediul școlar, utilizarea internetului, siguranța pe drumul de la și spre unitățile de învățământ.

Luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, împreună cu câinele “mascaților”, Nero, i-au surprins pe copii cu exerciții demonstrative și le-au prezentat acestora echipamentul din dotare.

De asemenea, polițiștii de la rutieră le-au prezentat copiilor, dar și părinților, regulile pe care trebuie sa le respecte atunci când se deplasează pe drumul public.

Totodată, un tehnician criminalist i-a fascinat pe cei mici cu cunoștințele din acest domeniu, prezentându-le activitățile derulate cu ocazia efectuării cercetării la fața locului Acest moment a fost marcat și de amprentarea copiilor, aceștia fiind foarte încântați.

Pe această cale, conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița urează tuturor copiilor un călduros la mulți ani!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..