July 4, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Au început să se ridice rușii: Un deputat comunist îi cere lui Putin să oprească războiul

0 0
1 min read
0 0
Read Time:45 Second

Deși nerecunoscut oficial de Rusia, războiul este un fapt care, în ciuda restricțiilor impuse mijloacelor de comunicare din Federația Rusă, ajunge la oficiali și la populația simplă, scrie dcnews.ro

 

S-a tot vehiculat că mulți nu sunt de acord cu Vladimir Putin și conflictul militar pe care Rusia îl desfășoară în Ucraina. Deși în dezacord cu liderul de la Kremlin, mulți tac și-i spun ceea ce acesta vrea să audă, acesta fiind sistemul pe care Vladimir Putin l-a dezvoltat în Federația Rusă. Așa se explică și faptul că nu a fost informat cu privire la adevăratul potențial militar al Rusiei, dar și cu privire la ce întâmplă în Ucraina, unde trupele ruse nu au tocmai succesul mult dorit de liderul rus.

După o lungă perioadă de tăcere, apar tot mai mulți care-i cer lui Vladimir Putin să se oprească, scrie dcnews.ro

 

Sursa foto: dcnews.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..