June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

ATENȚIE! Cod PORTOCALIU în Dâmbovița de vijelii puternice și ploi abundente

0 0
1 min read
0 0
Read Time:1 Minute, 0 Second

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat mesajul de AVERTIZARE COD PORTOCALIU pentru județul Dâmbovița. Avertizarea este valabilă în intervalul 29 mai ora 14 până la 30 mai ora 03. Sunt vizate fenomene de instabilitate atmosferică accentuată, vijelii puternice și ploi abundente.
⚠️ Instabilitatea atmosferică va fi accentuată, iar în intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă de 50…90 l/mp. Mai ales după-amiaza și seara vor fi perioade în care se vor semnala și vijelii puternice (viteze de 75…90 km/h), grindină și frecvente descărcări electrice.
RECOMANDĂRI PENTRU POPULAȚIE:
❗ pentru persoanele aflate pe stradă, se va evita adăpostirea sau trecerea prin apropierea copacilor, stâlpilor, panourilor publicitare, construcţiilor cu elemente de arhitectură ce pot fi uşor dislocate, precum şi a imobilelor aflate în construcţie;
❗ sistarea activităţilor desfăşurate în teren deschis sau la înălţime;
❗ închiderea tuturor ferestrelor locuinţelor şi altor categorii de construcţii;
❗ evitarea atingerii stâlpilor sau firelor căzute la pământ.
✅ Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin intermediul aplicației DSU și de pe platforma FII PREGATIT https://fiipregatit.ro/

Sursa foto: antena3.ro

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..