ianuarie 18, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Ludovic Orban, după negocieri: Asta ar fi culmea, niciodată nu pot fi toți mulțumiți!

2 min read
Read Time:1 Minute, 41 Second
Inquam Ludovic Orban lumânare
Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că nimeni nu pleacă fericit de la negocierile care au avut loc la Vila Lac. El a explicat că ulterior acestor negocieri, în cadrul PNL vor începe negocierile pentru a nominaliza oamenii pe funcțiile obținute.

Citește și: Numele miniștrilor vehiculați în PNL, USR PLUS și UDMR – Schița Guvernului Florin Cîțu, după negocierile de la Vila Lac

”BPN este convocat de președintele PNL, de jumătate dintre membrii Biroului Politic sau de o treime dintre filiale. BPN nu a fost convocat. Prioritatea noastră este învestirea Guvernului, sunt necesare măsuri care trebuie adoptate pe final de an, care să permită începerea reformelor, combaterea pandemiei trebuie să fie pe primul plan.

Asta ar fi culmea, niciodată nu pot fi toți mulțumiți și încă n-am terminat negocierile. Toate funcțiile și toate portofoliile vor fi negociate în BPN și vom analiza fiecare portfoliu în parte, în așa fel încât să nominalizăm cele mai bune soluții ale partidului.”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban susține că el a respectat mandatul dat de partid în cadrul negocierilor și amintește faptul că PNL a primit premierul și deține cele mai multe portofolii în Guvern.

”Eu am respectat mandatul BPN-ului întru totul. Mandatul a fost acela de a merge pe una dintre propunerile avansate, iar una dintre variante era Florin Cîțu premier și funcția de președinte al Camerei Deputaților. PNL deține premier și 9 portofolii de guvernare. Sigur, nu mai suntem Guvern monocolor, acum suntem într-o coaliție. Nu trebuie să fie nicio problemă din faptul că un anumit portofoliu este deținut de un alt partid din coaliție pentru că noi suntem parteneri, noi vom colabora și vom susține fiecare ministru.

Bineînțeles că nu poate să fie toată lumea mulțumită. Suntem într-o negociere, au fost situații în care toate cele 3 partide au dorit același minister și este normal să existe cedări. Pentru noi este important ca România să aibă cât mai rapid un Guvern, un Guvern care să lucreze pentru România”, a mai precizat Orban.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).