ianuarie 26, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Florin Cîțu anunță când se vor finaliza negocierile pentru noul Guvern. Dan Barna: Sperăm să avem Guvern până la Crăciun

0 0
1 min read
0 0
Read Time:55 Second
Florin Cîțu
Premierul propus de noua coaliție de guvernare, Florin Cîțu, susține că duminică, cel târziu luni va fi gata programul de guvernare. La rândul său, liderul USR Dan Barna a spus că obiectivul este să avem un Guvern învestit până la Crăciun.

Citește și: Numele miniștrilor vehiculați în PNL, USR PLUS și UDMR – Schița Guvernului Florin Cîțu, după negocierile de la Vila Lac

”Din estimările noastre, cred că vom finaliza negocierile mâine, cel târziu luni și sperăm să avem cât mai rapid un nou Guvern. Încă nu am discutat (despre consultări la Cotroceni n.r.) întâi să terminăm negocierile aic și apoi vor fi consultările de la Cotroceni.”, a spus Florin Cîțu.

Dan Barna a explicat că obiectivul este să fie învestit un Guvern până la Crăciun.

”Nimeni nu este pe deplin fericit, nimeni nu este nefericit. Sperăm ca mâine, cel târziu luni, cum a spus și domnul premier vom avea programul de guvernare finalizat. Obiectivul pe care îl avem cu toții în vedere este să avem un Guvern până la Crăciun sau între Crăciun și Revelion. ”, a spus Dan Barna.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).