iunie 25, 2021

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

București: Acces cu restricții în piețe, pentru evitarea aglomerației

0 0
1 min read

Fresh assorted vegetables in boxes on farmer's market

0 0
Read Time:57 Second

În cel mult două săptămâni va fi elaborat un plan detaliat, ce vizează accesul în anumite condiții în toate piețele din București. Măsura are menirea de a nu mai genera aglomerație, a declarant luni Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului.

Conform acestuia, primarii de sector au termen până joi să analizeze situaţiile pieţelor, să anunțe dacă au sau nu planuri de acces cu circuite şi să prezinte situaţia pieţelor private pe care ei le-au autorizat să funcţioneze.

Potrivit edilului, o echipă a Direcţiei de Urbanism din Primăria Capitalei va realiza planurile pentru pieţe.

„Cred că nu până în weekend-ul acesta, dar până în weekend-ul viitor vom avea pentru toate pieţele din Bucureşti planuri care o să fie respectate prin Poliţia Locală şi Naţională, care o să fie prezente acolo, astfel încât să nu mai avem mari aglomerări de oameni în pieţe”, a spus Nicuşor Dan referitor la deciziile luate în şedinţa Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) de luni.

Pe lângă această măsură, prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat că va fi sporit numărul controalelor în pieţe şi în târguri.

sursa:stiripesurse

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).