Ungaria îl sprijină pe Trump la alegerile prezidențiale. Orban: Este prietenos

CancandB.ro
Read Time:35 Second

Premierul ungar, Viktor Orban, îi sprijină candidatura lui Donald Trump pentru al doilea mandat la Casa Albă, catalogându-l pe președintele American drept „prietenos” și un „apropiat al liderilor Europei Centrale”.

“Ceea ce el reprezintă este bun pentru Europa Centrală. Preşedintele american este deosebit de apropiat, am putea aproape spune prietenos, tuturor liderilor Europei Centrale”, a declarant Orban, conform France Press.

“De aceea, noi, sau cel puţin eu, îl susţinem personal în alegerile care vor avea loc în noiembrie în SUA”, a mai spus președintele ungar.

Viktor Orban a mai precizat că joi a fost sunat de președinetel SUA. Cei doi oficiali au discutat despre gestionarea pandemiei de coronavirus, perspectivele electorale americane şi probleme bilaterale, potrivit Agerpres.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ce spune premierul Orban despre revenirea stării de urgență: Situația este sub control

Premierul Ludovic Orban susține că nu există un scenariu referitor la revenirea stării de urgență, precizând că situația este sub control. Întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă există vreun scenariu care să prevada revenirea la starea de urgență, Orban  răspuns: ”Nu există un astfel de scenariu. De cinci […]

Ai un pont ? 0761011011