Guvernul alocă 625 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare din decembrie

CancandB.ro
Read Time:44 Second

Șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a declarat că în ședința de Guvern de joi au fost adoptate două hotărâri privind organizarea alegerilor parlamentare, iar sumele destinate desfășurării scrutinului se ridică la 625 de milioane de lei.

“În ceea ce priveşte organizarea alegerilor, au fost adoptate două hotărâri de Guvern: pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul României în data de 6 decembrie, respectiv hotărârea privind alocarea sumelor necesare pentru asigurarea cheltuielilor în vederea organizării alegerilor din 6 decembrie, pentru Parlamentul României, cu un buget de 625 de milioane de lei”, a precizat el, la finalul şedinţei de Guvern, citat de Agerpres.

De asemenea, pe ordinea de zi a ședinței au figurat proiectul de hotărâre privind stabilirea măsurilor tehnice necesarei bunei organizări și desfășurării alegerilor parlamentare, precum și proiectul de hotărâre privind stabilirea cheltuielilor necesare pregătirii, organizării şi desfăşurării în bune condiţii a alegerilor parlamentare din acest an.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ungaria îl sprijină pe Trump la alegerile prezidențiale. Orban: Este prietenos

Premierul ungar, Viktor Orban, îi sprijină candidatura lui Donald Trump pentru al doilea mandat la Casa Albă, catalogându-l pe președintele American drept „prietenos” și un „apropiat al liderilor Europei Centrale”. “Ceea ce el reprezintă este bun pentru Europa Centrală. Preşedintele american este deosebit de apropiat, am putea aproape spune prietenos, […]

Ai un pont ? 0761011011