Guvernul ar putea permite protestele, în anumite condiții

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 3 Second

Premierul Ludovic Orban susține că manifestațiile ar putea fi premise dacă participă un număr limitat de persoane și dacă se respectă măsurile sanitare.

“Vă spun că m-am gândit să permitem manifestaţiile, în anumite condiţii. Sigur, reglementate, cu mască, număr limitat de persoane, că am văzut nişte comentarii care sunt răutăcioase şi nu au nicio legătură cu guvernul nostru. Guvernul nostru întotdeauna a fost deschis dialogului şi niciodată nu s-a temut de adunări publice”, a declarat Ludovic Orban, la Drobeta Turnu-Severin.

Și președintele Klaus Iohannis a fost întrebat la o conferință de presă susținută miercuri despre organizarea protestelor. Șeful statului a declarant că este o problemă „cu siguranță” foarte interesantă și este de părere că, dacă se respectă normele care sunt impuse, s-ar putea organiza și forme de protest.

„Eu cred că autorităţile care se ocupă de aşa ceva se tem mai degrabă de nerespectarea normelor. Aşa cum am văzut că au fost anumite manifestări unde toate normele au fost practic ignorate, ori aşa ceva nu ne ajută pe niciunii – nici pe protestatari, nici pe cei care vor să îşi vadă liniştiţi de viaţa lor. Deci, în principiu, în măsura în care s-ar respecta toate normele în vigoare, chestiunea s-ar putea discuta”, a afirmat șeful statului.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul alocă 625 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor parlamentare din decembrie

Șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a declarat că în ședința de Guvern de joi au fost adoptate două hotărâri privind organizarea alegerilor parlamentare, iar sumele destinate desfășurării scrutinului se ridică la 625 de milioane de lei. “În ceea ce priveşte organizarea alegerilor, au fost adoptate două hotărâri de Guvern: pentru […]

Ai un pont ? 0761011011