Ce spune premierul Orban despre revenirea stării de urgență: Situația este sub control

CancandB.ro
Read Time:39 Second

Premierul Ludovic Orban susține că nu există un scenariu referitor la revenirea stării de urgență, precizând că situația este sub control.

Întrebat în cadrul unei conferințe de presă dacă există vreun scenariu care să prevada revenirea la starea de urgență, Orban  răspuns:

”Nu există un astfel de scenariu. De cinci săptămâni am oprit creşterea numărului de infectări, ba chiar avem două săptămâni o tendinţă de uşoară descreştere a numărului de cazuri. Sigur, descreşterea nu este aşa cum ne-am dori-o, dar situaţia este sub control”.

Premierul a afirmat că a fost limitată răspândirea virusului.

”Am limitat răspândirea virusului, capacitatea de tratament nu este depăşită, toate structurile sistemului de sănătate au posibilitatea şi fac faţă la situaţia în care ne găsim. Deci, nu există aceste ipoteze”, a mai afirmat premierul.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vaccin anti-COVID sub forma de spray nazal. China începe testarea pe oameni

China are un nou vaccin care va fi testat pe oameni și are forma unui spray nazal. Acesta este al zecelea vaccin chinezesc care este testat pe oameni, scrie Mediafax. China are un nou potenţial vaccin, al zecelea care trece în etapa de testare pe oameni, doar că de data […]

Ai un pont ? 0761011011