Mai mulți candidați la alegerile locale în Giurgiu decât în București

CancandB.ro
Read Time:51 Second

Pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020 s-au înscris în cursa electorală peste 256.000 de candidați la funcțiile de primar, consilier local, consilier județean, președinte de consiliu județean, primar general și consilier general.

Surprinzător, numărul candidaților din județul Giurgiu validați pentru aceste alegeri locale este mai mare decât al celor care candidează în municipiul București. Județul Giurgiu, controlat până acum de baronul PSD Niculae Bădălău, are o populație de circa 260.000 de locuitori – un municipiu, Giurgiu, două orașe – Mihăilești și Bolintin Vale și 51 de comune, iar în cursa electorală s-au înscris 3.521 de candidați.

În schimb, la București, oraș cu o populație de circa 2.000.000 de locuitori, numărul candidaților validați pentru alegerile locale este 3.243, adică cu 287 de candidați mai puțin București decât la Giurgiu. Astfel, din aceste date, mai reiese și faptul că unul din 73 de locuitori ai județului Giurgiu este înscris în cursa electorală, iar în Capitală raportul este de un candidat la 616 locuitori.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Școala online: producătorii și comercianții de laptopuri și tablete sunt câștigătorii pandemiei

Retailerii care comercializează tablete și laptouri estimează că vânzările au crescut cu 30% înainte de începerea școlii, comparativ cu anul trecut. Se întâmplă pentru că părinții se pregătesc pentru învățământul online. Sunt estimări bazate pe comenzile plasate deja pentru aceste două device-uri, observându-se o creștere a cererii pe aceste produse, […]

Ai un pont ? 0761011011