Școala online: producătorii și comercianții de laptopuri și tablete sunt câștigătorii pandemiei

CancandB.ro
Read Time:48 Second

Retailerii care comercializează tablete și laptouri estimează că vânzările au crescut cu 30% înainte de începerea școlii, comparativ cu anul trecut.

Se întâmplă pentru că părinții se pregătesc pentru învățământul online. Sunt estimări bazate pe comenzile plasate deja pentru aceste două device-uri, observându-se o creștere a cererii pe aceste produse, atât în magazinele fizice cât mai ales în cele online.

Dintre cele două instrumente absolut necesare, în noul context al pandemiei, școala online,tabletele sunt cele mai cerute, fiind, practic, noile caiete de şcoală. Odată cu apariția telefoanelor inteligente, vânzarea tabletelor a început să intre pe o pantă descendentă. Pandemia a readus în atenția părinților tableta, aceasta devenind aproape obligatorie.

„Pentru anul școlar am făcut cumpărături de aproximativ 200 de lei. Ne-am limitat la produsele de bază, am luat caiete, creioane, stilouri și atât”, a spus Loredana. Pe de altă parte, comerțul cu rechizite stagnează până când copiii vor primi instrucțiuni privind necesarul acestui an școlar.

sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

EXCLUSIV: Fostul ministru de Finanțe susține că sunt bani pentru creșterea pensiilor cu 40%

Eugen Teodorovici ar fi cerut printr-o notă transmisă Guvernului Dăncilă în octombrie 2019, când era ministru al Finanțelor, ca guvernul să „reanalizeze” calendarul privind creșterea pensiilor cu 40% de la 1 septembrie 2020, potrivit unui document confidențial făcut public de Florin Cîțu. Dar fostul ministru de Finanțe susține că Florin […]

Ai un pont ? 0761011011