Decizie CIUDATĂ a PNL: Liberalii NU își votează propriul Guvern la moțiunea de cenzură

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 49 Second

Din ciclul Frica pazeste pepenii! De frica sa nu tradeze nimeni, Liberalii NU își votează propriul Guvern la moțiunea de cenzură!

Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, anunţă că grupul deputaţilor liberali nu participă la votul asupra moţiunii de cenzură, „pe care PSD a transformat-o într-un ghem de minciuni”. „PNL nu girează acest demers politicianist al baronilor PSD, unul iresponsabil, neconstituţional şi împotriva intereselor de stabilitate politică a unei ţări aflate încă în război cu pandemia”, afirmă Roman.

„Moţiunea PSD ar fi trebuie sa se intituleze: PSD vrea sa dea foc României, în plină pandemie! Având în vedere faptul ca România este în lupta cu pandemia şi ca suntem cu doar câteva săptămâni înainte de alegerile locale şi parlamentare, gestul PSD nu este doar neconstituţional, ci şi unul profund iresponsabil. După ce au lăsat România cu depozitele goale de medicamente, cu stocuri ZERO, PSD a dus în permanenţă o luptă pentru sabotarea Guvernului”, afirmă Florin Roman, duminică.

El adaugă că reprezentanţii PSD „s-au plâns ca măsurile luate de Guvern sunt prea dure, au cerut relaxare peste relaxare şi rezultatul este ca am ajuns la o medie de peste 1.200 de cazuri pe zi”.

„Au lăsat Guvernul fără posibilitatea unor acţiuni legale şi astfel, numărul cazurilor grave de pe secţiile ATI a explodat. Lupta de gherila a PSD s-a mutat apoi pe plan economic, solicitând măriri de pensii şi salarii, de parcă România nu ar fi trebuit sa aloce sumele necesare luptei anti-COVID-19. Reamintesc ca la votarea bugetului de stat, România nu era în situaţia de a lupta împotriva unui virus care nu a plecat. Acum, baronii roşii ai PSD vor să genereze o criză politică, să arunce România în haos, doar pentru interese de partid. Este cel mai iresponsabil lucru pe care îl poate face PSD!”, spune Roman.

El susţine că „nicăieri în lume, un partid nu a forţat o moţiune de cenzură în perioada pandemiei”.

„PNL nu girează acest demers politicianist al baronilor PSD, unul iresponsabil, neconstituţional şi împotriva intereselor de stabilitate politică a unei ţări aflate încă în război cu pandemia”, precizează Florin Roman.

Parlamentul dezbate, luni, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Ludovic Orban.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lupta electorală devine tot mai dură în Statele Unite. Serviciile de informații acuză Congresul de scurgeri de informații și anunță boicot total până la alegeri

Biroul de coordonare a informaţiilor secrete din SUA nu va mai trimite reprezentanţi să raporteze Congresului despre securitatea alegerilor, deoarece au existat scurgeri din comisiile parlamentare, au declarat sâmbătă agenţiei Reuters preluat de agerpres oficiali din cadrul biroului. Noul director pentru informaţiile naţionale al Casei Albe, John Ratcliffe, a notificat […]

Ai un pont ? 0761011011