După o campanie furibundă de traseism politic, liberalii se laudă cu tinerii puși pe liste: Un nou model în politică

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 35 Second

PNL propune 450 de tineri pe listele pentru alegerile locale, dublu faţă de alegerile din 2016. ”Era timpul să promovăm un nou model în politică, în care tinerii contează, ei îşi decid viitorul”, a afirmat liderul Tineretului Naţional LIberal (TNL), Mara Mareş. În ultimele săptămâni, cei de la PNL au făcut o campanie agresivă de racolări și au adus aproximativ 120 de primari din zona PSD.

”Tineretul Naţional Liberal propune, pentru alegerile locale, 450 de tineri pregătiţi profesional pentru a transforma comunităţile pe modelul de succes al administraţiilor liberale de tradiţie, din funcţiile de aleşi locali. Este un număr record de reprezentanţi ai generaţiei tinere de politicieni pe listele propuse în ultimii 30 de ani la alegerile locale, pe locuri eligibile, dublu faţă de alegerile din 2016, o dovadă incontestabilă a încrederii PNL în şansa acestora”, a transmis, duminică, TNL, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, este vorba despre peste 200 de consilieri judeţeni, municipali şi ai municipiului Bucureşti, 250 consilieri comunali şi 21 de primari, la nivelul întregii ţări.

“Era timpul să promovăm un nou model în politică, în care tinerii contează, ei îşi decid viitorul, ei sunt sufletul României de mâine. Era nevoie de PNL şi determinarea liberală pentru care sunt recunoscătoare. Susţin candidaturile colegilor mei liberali şi am convingerea că vor învinge în lupta electorală cu vechea garnitură PSD, revopsită, dar neschimbată, care nu mai poate păcăli alegătorii. Românii ştiu ce au însemnat ultimii 4 ani cu administraţii PSD, sărăcie şi subdezvoltare. Miza acestor alegeri este alegerea între dezvoltarea şi modernizarea propuse de PNL şi încremenirea în trecut garantată de PSD. Timpul ne va confirma pariul pe tinereţea şi competenţele noii generaţii. Şi, aşa cum totul începe cu un vot, şi drumul spre schimbarea comunităţilor începe cu o alegere. Am încredere că românii vor alege TNL şi PNL“, a afirmat preşedintele TNL, Mara Mareş.

Alegerile locale sunt programate în 27 septembrie.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Decizie CIUDATĂ a PNL: Liberalii NU își votează propriul Guvern la moțiunea de cenzură

Din ciclul Frica pazeste pepenii! De frica sa nu tradeze nimeni, Liberalii NU își votează propriul Guvern la moțiunea de cenzură! Liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, anunţă că grupul deputaţilor liberali nu participă la votul asupra moţiunii de cenzură, „pe care PSD a transformat-o într-un ghem de minciuni”. „PNL nu girează […]

Ai un pont ? 0761011011