Ultimul studiu care UIMEȘTE mapamondul: Un produs anti-insecte este eficient împotriva noului coronavirus

CancandB.ro
Read Time:48 Second

Un produs împotriva ţânţarilor, a cărui substanţă activă provine din eucalipt, s-a dovedit eficient în neutralizarea noului coronavirus, potrivit unui studiu publicat miercuri de Ministerul Apărării britanic, relatează AFP.

Laboratorul ştiinţific şi tehnologic (DSTL) al Ministerului Apărării a fost însărcinat să evalueze activitatea antivirală a produsului anti-insecte Mosi-guard Natural, care conţine citriodiol, derivat din uleiul esenţial de eucalipt (sau eucalyptus citriodora), scrie agerpres.ro.

Produsul a fost aplicat direct pe SARS-CoV-2 sub formă de picătură, precum şi pe o “piele sintetică” din latex, a declarat ministerul într-un comunicat. În ambele cazuri, produsul s-a dovedit eficient împotriva virusului.

“Studiul a avut drept scop să servească ca bază pentru alte organisme ştiinţifice angajate în cercetarea virusului şi a posibilelor soluţii”, a subliniat Ministerul Apărării.

Produsul nu se găsește în România. În prezent, nu există un tratament specific împotriva noului coronavirus şi la nivel mondial se încearcă găsirea unui vaccin sau tratament eficient împotriva COVID-19.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Președintele Senatului, atac la adresa lui Klaus Iohannis: Nu văd România Normală! Guvernul trebuie să plece

Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, susține că președintele Klaus Iohannis a promis, în campania electorală, o ”Românie Normală”, dar prin declarațiile sale publice nu se apropie de acest deziderat ”În România trebuie să înceapă lupta pentru firesc! Mereu mă uit la declarațiile Președintelui Iohannis și încerc să deslușesc conturul […]

Ai un pont ? 0761011011