decembrie 6, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

BREAKING NEWS: Rectorul și Directorul General Administrativ al Universității Valahia din Târgoviște au distrus bunurile personale ale studenților cazați în căminul Nr.2 – Caz penal

3 min read
Read Time:2 Minute, 9 Second

Un lucru de neconceput s-a petrecut la Universitatea Valahia din Târgoviște cu ocazia declararii stării de urgență pe întreg teritoriul României. După ce au trimis acasă studenții cazați in cămine, din dispoziția actualului Rector al Universitatii, conferențiar universitar Laura Monica Gorghiu, actualul împuternicit Director General Administrativ, inginer Smaranda Gabrielescu, a ordonat subordonaților săi, să pătrundă fără drept în camerele studenților cazați în căminul Nr.2 al Universității, de unde au ridicat toate hainele si restul bunurilor acestora, aruncându-le efectiv în subsolul căminului. Practic din dispoziția distinselor doamne Rector și respectiv Director General Administrativ, muncitorii au intrat cu cheile de rezervă în fiecare cameră de cămin și au luat la rând hainele și bunurile studenților fără să îi anunțe, fără să se știe ale cui sunt fiecare bun în parte, fără a face vreun document oficial de ridicare și depozitare, apoi le-au pus claie peste grămadă in subsolul insalubru al căminului, unde ulterior s-au deteriorat(distrus), urmare a inundării subsolului.

În incercarea de a-și scăpa șefa si a scăpa basma curată, doamna Director General Administrativ, aflând că bunurile sunt distruse, a dispus încă o dată, chiar în această săptămână, ca angajații UVT să scoată respectivele bunuri din subsol și sa le pună la uscat, în spatele căminului.

Ne punem retoric întrebarea : Când studenții vor reveni la școală și vor constata lipsa și respectiv distrugerea bunurilor proprietate personală, cine va plăti aceste daune?

Cine raspunde pentru această faptă de distrugere a bunurilor?

Redacția noastră a contactat în această dimineață un reprezentant al Ligii Studenților, care ne-a declarat că va depune toate diligentele pentru a sprijini studenții păgubiți, imediat ce aceștia vor reveni.

Pe surse, se pare însă că nu exista o bună comunicare între actuala conducere și reprezentanții Ligii Studenților.

Avem convingerea însă, că și cu această ocazie, instituțiile abilitate să cerceteze astfel de fapte penale, că se vor sesiza din oficiu și vor demara cercetări împotriva celor care au dispus pătrunderea fără drept în camerele studenților, ridicarea tuturor bunurilor și distrugerea lor.

Pe această cale, cerem un punct de vedere si măsuri legale Ministrului Educației și Cercetării, deoarece de la actuala Conducere a Universității Valahia, cu siguranță nu vom primi răspuns, întrucât doamna actual rector al Universității a refuzat sistematic să comunice cu noi și să furnizeze informații solicitate în temeiul legii dealtfel.

Pe surse, se pare că dispozitia initiala a fost dată chiar de doamna actual rector. Vă asigurăm că vom urmări subiectul pentru a vă informa de rezultatul cercetărilor și măsurile ce vor fi întreprinse ca urmare a demersului nostru jurnalistic.

sursa:stirimuntenia

 

2 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).