Rivalul lui Vladimir Putin a fost diagnosticat! Boala de care suferă Aleksei Navalnîi

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 13 Second

Medicul-şef de la spitalul din Siberia unde este tratat opozantul Kremlinului Aleksei Navalnîi a declarat vineri că acesta a fost diagnosticat cu o boală metabolică a cărei cauză este glicemia scăzută, informează Reuters, conform agerpres.ro.

Doctorul Aleksandr Murahovski de la spitalul din Omsk unde este internat Navalnîi a mai spus că pe hainele şi degetele acestuia au fost găsite urme de substanţe chimice industriale.

Anterior, unul dintre medicii spitalului, Anatoli Kalinincenko, a declarat că „nicio otravă” nu a fost descoperită în organismul lui Aleksei Navalnîi.

În vârstă de 44 de ani, acest critic vehement al preşedintelui Vladimir Putin se află în stare gravă după ce joi dimineaţă a băut ceai despre care aliaţii săi cred că a fost amestecat cu otravă.

Ţări europene, în special Germania, au propus transferarea lui Navalnîi pentru a fi tratat în străinătate, dar medicul-şef de la Omsk a anunţat că acesta nu este transportabil, întrucât starea sa este instabilă. Decizia a fost calificată de apropiaţii lui Navalnîi ca fiind de natură politică, şi nu medicală, urmărindu-se ca toxinele să iasă din corp şi să nu mai poată fi detectate.

Cu toate acestea, Kremlinul a dat asigurări vineri, prin purtătorul său de cuvânt, Dmitri Peskov, că refuzul transferului lui Navalnîi în străinătate este o decizie ”pur medicală”. Peskov a mai spus că medici germani au sosit vineri în Rusia şi au fost invitaţi să se alăture medicilor ruşi care îl tratează pe Navalnîi.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alexandru Rafila, omul care aduce veștile crunte: 'Fără un vaccin împotriva COVID-19, imunizarea pe cale naturală ar dura circa 15 ani'

Virusul SARS-CoV-2 nu o să dispară nici după al doilea val și va trebui să ne obișnuim să trăim cu el „în anii următori”, susține Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie. Cum studiile de seroprevalență arată că doar o mică parte a populației a trecut prin boala COVID-19, soluția este apariția […]

Ai un pont ? 0761011011