Nelu Tătaru va propune prelungirea stării de alertă

news
Read Time:52 Second

Ministrul Sănătății Nelu Tătaru va propune prelungirea stării de alertă în România pentru încă 30 de zile, în contextul numărului ridicat de cazuri noi de coronavirus care persistă în țara noastră. Anunțul vine după ce, cu o zi înainte, premierul Ludovic Orban declara că starea de alertă, care expiră pe 16 august, va fi cel mai probabil prelungită.

„Propunerea mea ca ministru al Sănătății este de a prelungi starea de alertă. Rămâne ca și CNSU, cu domnul prim ministru Ludovic Orban, să decidă dacă da sau nu. Noi considerăm necesar în acest moment, încă 30 de zile”, a spus Nelu Tătaru pentru Libertatea.

Ministrul Sănătății speră totodată ca numărul de noi cazuri zilnice să nu mai depășească 1.200, ceea ce ar însemna că „ne așezăm într-un platou”. „Dar regula este respectarea precauțiilor. Dacă nu vom avea o transmitere accentuată, va scădea numărul de cazuri”, a adăugat el. Remintim că în România au fost confirmate alte 1.251 de cazuri noi de infectare cu Covid-19 în ultimele 24 de ore.

Sursa:puterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A predat Bădălău județul Giurgiu la PNL?

Campania de transferări a primarilor de la PSD la PNL, și invers, este în plină desfășurare. Nu este județ unde un edil să nu își schimbe tricoul roșu cu cel galben, sau pe cel galben cu altul roșu. Însă, un caz aparte este Giurgiu, unde PSD, condus de baronul Niculae […]

Ai un pont ? 0761011011