A predat Bădălău județul Giurgiu la PNL?

news
Read Time:1 Minute, 34 Second

Campania de transferări a primarilor de la PSD la PNL, și invers, este în plină desfășurare. Nu este județ unde un edil să nu își schimbe tricoul roșu cu cel galben, sau pe cel galben cu altul roșu.

Însă, un caz aparte este Giurgiu, unde PSD, condus de baronul Niculae Bădălă,u a controlat aproape toate primăriie din județ, ca urmare, în mod special, a celebrei Ordonanțe 55/2014. Acum, o parte dintre edilii trecuți de Bădălău de la PNL la PSD au anunțat că vor reveni în barca liberal, condusă de europarlamentarul Dan Motreanu. Numai că, trecerea unor primari de la PSD la PNL ridică mari semne de întrebare și lasă loc la o mulțime de speculații. Cele mai mari semne de întrebare le ridică edilii de la Comana – Aurel Enaxche și Colibași – Constantin Stoica. De ce? Cei doi primari sunt și cumnați. În 2017, Roxana Stoica, fiica primarului de la Colibași, și Ionuț Enache, fiul primarului din Comana, s-au căsătorit, iar nași au fost cântăreața Claudia Pătrășcanu și soțul ei, Gabi Bălădău, fiul baronul PSD de Giurgiu. Adică, Niculae Bădălău este cumătrul celor doi primari PSD care au anunțat că vor trece la PNL. Să se fi rupt lanțul de iubire dintre Bădălău și cumnații „Vapor” Stoica și Enache? Greu de crezut, ținând cont de cumetriile și afacerile dintre cei trei! Un alt semn de întrebare l-a ridicat anunțul trecerii de la PSD la PNL a primarului Dan Rusu, de la Adunații Copăceni, după ce s-a aflat că artizanul transferului este un om de afaceri foarte apropiat de Bădălău și fiul acestuia. Oare aceste transferuri de primari nu cumva sunt controlate de anumite interese și jocuri de culise ale baronului Niculae Bădălău, fără ca finul său, Marian Mina, să știe ceva, chiar dacă și el candidează pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Giurgiu?

Sursa:piterea

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

USR trage cu TUNUL în Guvernul PNL: Ați produs HAOS! Stați doar cu ochii pe sondaje

Deputatul USR, Cătălin Drulă, critică extrem de dur Guvernul PNL, de la tribuna Parlamentului. El susține că liberalii au gestionat extrem de prost criza și au produs haos, iar guvernanții ar trebui să fie mirați că oamenii mai respectă vreo regulă. ”Oamenii se tem pentru că tot ceea ce văd […]

Ai un pont ? 0761011011