decembrie 2, 2020

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

USR trage cu TUNUL în Guvernul PNL: Ați produs HAOS! Stați doar cu ochii pe sondaje

2 min read
Read Time:1 Minute, 1 Second

Deputatul USR, Cătălin Drulă, critică extrem de dur Guvernul PNL, de la tribuna Parlamentului. El susține că liberalii au gestionat extrem de prost criza și au produs haos, iar guvernanții ar trebui să fie mirați că oamenii mai respectă vreo regulă.

”Oamenii se tem pentru că tot ceea ce văd în jurul lor este haos, incertitudine și niciun plan coerent.

Guvernul PNL a insistat să rămână pe logica electorală, cu ochii pe sondaje, cu măsuri tardive, cu probleme sistemice agravate și toate problemele au fost privite doar ca un cartof fierbinte în campanie electorală. Toate problemele sistemice ale României se văd acum, când spitalele nu fac față și nu pot trata pacienții. Părinții sunt frustrați când văd că nu funcționează școlile.  Guvernul promite, din nou, platforme online, după ce ani de zile au promis tot felul de platforme.

Vă mirați că oamenii nu mai respectă regulile de distanțare, regulile sanitare? Ar trebui să vă mire că încă le mai respectă! Oamenii nu văd decât haos și nu mai au încredere, noroc că mai există mulți oameni responsabili în această țară. Știți și voi lucrurile astea pentru că vi le spun oamenii când vă întâlniți cu ei în stradă.”, a spus Cătălin Drulă.

sursa:stiripesurse

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro by :).