SURSE: A început numărătoarea inversă! Titlu de conferențiar universitar al rectorului Laura Monica Gorghiu în pericol!

CancandB.ro
Read Time:53 Second

SURSE: A început numărătoarea inversă! Titlu de conferențiar universitar al rectorului Laura Monica Gorghiu în pericol!

Astăzi, 22 iunie 2020, ora 12.00, a avut loc ședința Completului numărul 9, al instanței curtii de Apel București – Sectia Contencios Administrativ, unde se află in judecată cererea Ministerului Educației și Cercetării, având ca obiect – anulare act administrativ (titlul de conferențiar universitar deținut, se pare, nelegal de către actualul rector al Universității Valahia Târgoviște – profesor Laura Monica Gorghiu).

Prezentam alăturat încheierea de ședință. Pe surse, se pare ca la următoarea ședință a instanței titlul respectiv va fi anulat, motivul principal fiind acela ca in anul 2004, la data înscrierii si respectiv participarii la concursul pentru obtinerea titlului de conferențiar universitar, doamna profesor Laura Monica Gorghiu, nu detinea ”in fapt” titlul de doctor in stiinte, adica, nu avea încă emisă diploma de doctor, condiție ”obligatorie” pentru a participa la acel concurs, prevăzută expres de legea învățământului.

Urmarim cu interes acest subiect fierbinte si va vom tine la curent cu rezultatul acestui demers legal, inițiat de către Ministerul Educației și Cercetării.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SURSE: Va începe EXODUL profesorilor de la UVT către alte centre universitare

Universitatea Valahia din Targoviste nu se numara printre universitatile care pot organiza master didactic, dupa cum se poate afla din Ordinul Ministrului Educatiei VEZI AICI ORDINUL La prima vedere poate parea mai putin important acest lucru, insa implicatiile pe termen scurt si mediu se vor face simtite nu mai tarziu de […]

Ai un pont ? 0761011011