PSD, împotriva prelungirii stării de alertă la nivel național: ‘Guvernul PNL are nevoie să arate că lucrurile sunt mai grave decât sunt în realitate’

CancandB.ro
Read Time:56 Second

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, susține că social-democrații nu cred că este necesară prelungirea stării de alertă la nivel național și spune că ar trebui instituite stări de alertă locală, în zonele unde se înregistrează multe cazuri de COVID-19.

Social-democraţii nu cred că este necesară prelungirea stării de alertă la nivel național. Ei au sesizat, deja, Curtea Constituțională, pe motiv că Guvernul nu a cerut încuviinţarea Parlamentului pentru prelungire.

„Din ştiinţa mea, a fost deja sesizată Curtea, aşteptăm data la care se va pronunţa. (…) Nu ar trebui prelungită starea de alertă la nivel național, ci ar trebui declanşată stare de alertă locală”, a spus Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, conform Mediafax.

Social-democratul susține că Guvernul foloseşte în interes propriu pandemia, pentru a mai face rost de bani.

„Ca să justifice deciziile din pandemie, inclusiv tunurile financiare, ori numirile clientelare, Guvernul PNL are nevoie să arate că lucrurile sunt mai grave decât sunt în realitate pentru a continua aceste acţiuni. (…) Firmele prietene au făcut stocuri de măşti de protecţie pentru 2 stări de alertă, probabil”, a mai spus Romașcanu.

sursa:stiripesurse
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SURSE: A început numărătoarea inversă! Titlu de conferențiar universitar al rectorului Laura Monica Gorghiu în pericol!

SURSE: A început numărătoarea inversă! Titlu de conferențiar universitar al rectorului Laura Monica Gorghiu în pericol! Astăzi, 22 iunie 2020, ora 12.00, a avut loc ședința Completului numărul 9, al instanței curtii de Apel București – Sectia Contencios Administrativ, unde se află in judecată cererea Ministerului Educației și Cercetării, având […]

Ai un pont ? 0761011011