SURSE: Va începe EXODUL profesorilor de la UVT către alte centre universitare

CancandB.ro
Read Time:1 Minute, 25 Second

Universitatea Valahia din Targoviste nu se numara printre universitatile care pot organiza master didactic, dupa cum se poate afla din Ordinul Ministrului Educatiei VEZI AICI ORDINUL

La prima vedere poate parea mai putin important acest lucru, insa implicatiile pe termen scurt si mediu se vor face simtite nu mai tarziu de 1 octombrie, odata cu inceperea noului an universitar.

Preconizam ca va incepe un exod al doritorilor de a imbratisa onorabila meserie de profesor catre unul dintre cele 8 centre universitare care pot organiza acest tip de masterat.

In mod evident, este o pierdere importanta a Universitatii Valahia, institutie care, pas cu pas, pare sa nu mai reprezinte un etalon al invatamantului universitar din Regiunea Muntenia.

Si asta la doar cateva luni de la ultimele alegeri si schimbarea echipei de management.

Daca echipa condusa de rectorul Calin Oros a avut rezultate din ce in ce mai favorabile de-a lungul celor 8 ani de mandat, noua echipa pare ca nu se regaseste pe deplin in actul de conducere, astfel, dupa ce universitatea a pierdut locuri bugetate la studii de licenta si studii de master, nici nu a reusit sa isi faca loc in elita celor 8 universitati ce vor organiza master didactic.

Privim cu interes si momentul in care vom lauda demersurile actualei echipe, insa din pacate putem cuantifica cu usurinta esecurile pe care le-au avut pana acum si ne este relativ dificil sa punctam ceva la capitolul realizari.

Daca ar fi sa ramanem in contextul actual in care se afla universitatea, trebuie sa marturisim ca ne ingrijoreaza acreditarea institutionala de anul viitor, la fel si acreditarea scolilor doctorale, insa ingrijorarea noastra nu ne impiedica sa uram succes echipei manageriale, macar pe mai departe.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se ascut săbiile în PSD! Răzvan Cuc acuză: ”Paul Stănescu & Co se cred atotputernici”

După acuzațiile pe care Eugen Teodorovici le-a adus conducerii interimare a PSD în ultimele luni de zile, secretarul general PSD Paul Stănescu a spus ieri că Eugen Teodorovici a fost „o calamitate” când s-a aflat în conducerea partidului și acum „vrea să facă rău” formațiunii doar ca să obțină el […]

Ai un pont ? 0761011011