TRUMP a ordonat duminică retragerea Gărzii Naţionale din Washington

CancandB.ro
Read Time:34 Second

 

Preşedintele american Donald Trump a ordonat duminică retragerea Gărzii Naţionale din Washington, afirmând că situaţia este sub control, în contextul numeroaselor manifestaţii declanşate de moartea lui George Floyd.

Gărzile naţionale „se vor retrage, dar pot reveni rapid, dacă va fi necesar”, a transmis Trump pe Twitter, remarcând totodată că sâmbătă participarea la manifestaţii a fost „mult mai scăzută decât se prevedea”.

Zeci de mii de americani au manifestat sâmbătă, în general paşnic, în numeroase oraşe din ţară. În capitala federală nu a fost înregistrat niciun incident.

Protestele după moartea afro-americanului George Floyd în cursul arestării sale de către poliţie, la finele lunii mai, în statul Minnesota au continuat duminică.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

SURPRIZĂ. Câte AMENZI au fost achitate în timpul STĂRII de URGENŢĂ

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat duminică că mai puţin de 100 de milioane de lei din cele 600 cât au totalizat amenzile din timpul stării de urgenţă, au fost achitate. „Mai puţin de 100 de milioane de lei. Sunt la bugetul de stat. Vedem, dacă sunt contestate şi deciziile […]

Ai un pont ? 0761011011