SURPRIZĂ. Câte AMENZI au fost achitate în timpul STĂRII de URGENŢĂ

CancandB.ro
Read Time:33 Second

Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat duminică că mai puţin de 100 de milioane de lei din cele 600 cât au totalizat amenzile din timpul stării de urgenţă, au fost achitate.

„Mai puţin de 100 de milioane de lei. Sunt la bugetul de stat. Vedem, dacă sunt contestate şi deciziile sunt favorabile cetăţenilor, bineînţeles că va trebui să returnăm aceşti bani”, a declarat Florin Cîţu la Digi24.

Ministrul a explicat că în cazul persoanelor care contestă amenzile şi câştigă în instanţă „de obicei se fac compensări” din impozite şi taxe, dar „sunt şi cazuri când se primesc banii înapoi, depinde care este situaţia personală a fiecărei persoane”.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rusaliile: Care este semnificația acestei sărbători

Creștinii ortodocși sărbătoresc astăzi Rusaliile, ziua în care Duhul Sfânt S-a pogorât deasupra Sfinților Apostoli și a fost înființată biserica lui Hristos. Arhim. Ciprian Grădinaru, eclesiarh al Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, a afirmat că Duminica Cincizecimii reprezintă „o rememorare, o serbare a naşterii Bisericii Creştine” şi a îndemnat la păstrarea […]

Ai un pont ? 0761011011