Profesorul Rafila: „Nu e momentul să renunțăm la măsurile de PROTECȚIE individuală”

CancandB.ro
Read Time:42 Second

 

 

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, atrage atenția că nu este încă momentul să ne relaxăm cu privire la măsurile de protecție individuală.

Alexandru Rafila a spus, miercuri, la un post TV, că este foarte bine că cifrele sunt în scădere, dar că acest lucru „nu înseamnă că trebuie să renunțăm la măsurile de protecție individuală și să revenim la un comportament care poate favoriza transmiterea virusului”.

„Nu există niciun fel de informație obiectivă care să arate că transmisibilitatea e mai mică în această perioadă. E posibil ca sezonul cald să afecteze transmisibilitatea, dar virusul în sine nu și-a schimbat caracteristicile. E mult mai important să rămânem pe trend descendent decât să facem experimente, prin care renunțăm la măsurile de protecție și să constatăm eventual că apar focare”, a declarat Alexandru Rafila.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În ce fel de poveste INTRĂM acum. Analistul R.Kaplan, despre ce ne așteaptă

Globalizarea 1.0, de la sfârșitul Războiului Rece și până acum câțiva ani, a fost o poveste optimistă…Era vorba despre dezvoltarea unei clase de mijloc globale, despre eradicarea sărăciei extreme, de mai multă unitate globală. Aceasta spune analistul de politică externă Robert Kaplan, care adaugă că acum intrăm în o a […]

Ai un pont ? 0761011011