Surpriză? Poliția Română va avea sistem de RECUNOAȘTERE facială. Ce implică

CancandB.ro
Read Time:45 Second
Surpriză? Poliția Română va avea sistem de RECUNOAȘTERE facială. Ce implică

„ va oferi funcţionalităţi de căutare/verificare/comparare ale imaginilor faciale digitale din baza de date asociate cu cele provenite din diferite surse, precum telefoane mobile, camere de supraveghere, reţele de socializare, camere de la bancomate”…

Aceasta se arată în caietul de sarcini, potrivit zf.ro. Poliţia Română cumpără un sistem de recunoaştere facială în cadrul unui contract în valoare de 4.779.000 lei, care cuprinde soft pentru identificare facială, servere, licenţe şi soluţii de stocare, dar şi training pentru peste 200 de persoane.

Locul principal de executare este sediul Inspectoratului General al Poliției Române. Potrivit datelor publicate pe SEAP, contractul a fost atribuit prin licitaţie firmei Dataware Consulting.

Proiectul va duce la îmbunătăţirea colectării datelor în cadrul „activităţilor informativ-operative şi de cercetare penală şi la extinderea cooperării şi a acţiunilor de prevenire şi combatere a formelor de criminalitate gravă şi terorism”, scrie zf.ro.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum se va circula după 15 mai. Anunțul Ministrului Sănătății

  Ministrul Sănătății a declarat luni că numărul de îmbolnăviri din țara noastra este in faza de platou și se speră ca de săptămâna viitoare numărul îmbolnăvirilor să scadă. Acesta a reiterat că după 15 mai vom putea circula în localitate fără declarație pe proprie răspundere, dar că pentru a […]

Ai un pont ? 0761011011