Cum se va circula după 15 mai. Anunțul Ministrului Sănătății

CancandB.ro
Read Time:57 Second
Cum se va circula după 15 mai. Anunțul Ministrului Sănătății

 

Ministrul Sănătății a declarat luni că numărul de îmbolnăviri din țara noastra este in faza de platou și se speră ca de săptămâna viitoare numărul îmbolnăvirilor să scadă.

Acesta a reiterat că după 15 mai vom putea circula în localitate fără declarație pe proprie răspundere, dar că pentru a călători în afara localității trebuie să se facă dovada unui motiv bine întemeiat. Întrebat despre cum va putea verifica poliția motivul invocat, acesta a dat exemplul călătoria la o locuință deținută în afara localității unde cel care face călătoria trebuie să dovedeasca ca este proprietarul.

Tătaru spune că se intenționează mentinerea carantinei institutionalizate si o lege in acest sens a fost trimisă catre Parlament.

Pe perioada stării de alertă, regimul juridic al contravențiilor este asimilat și pus în aport cu prevederile Ordonanței 2/2001 (privind regimul juridic al contravențiilor) pentru a evita situația ivită în contextul în care regimul contravențiilor stabilit în baza Ordonanței 1/1999 a fost declarat neconstituțional, a anunțat Ionel Dancă, șeful Cancelariei prim-ministrului, prezentând principalele măsuri din proiectul de lege privind combaterea pandemiei de COVID-19, în perioada stării de alertă.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Guvernul anunță REDESCHIDEREA bisericilor în anumite condiții de siguranță

  Şeful Cancelariei Guvernului, Ionel Dancă, a anunțat că după 15 mai activitatea bisericilor se va exercita liber cu respectarea regulilor de disciplină sanitară. „În ceea ce privește cultele religioase, potrivit proiectului de lege, activitatea acestora se exercită liber cu respectarea regulilor de disciplină sanitară stabilită de autoritățile cu atribuții […]

Ai un pont ? 0761011011