Raed Arafat, precizări despre măștile neomologate: ”Sunt permise pentru populație”

CancandB.ro
Read Time:50 Second
Raed Arafat, precizări despre măștile neomologate: ”Sunt permise pentru populație”

 

Și măștile neomologate sunt permise pentru populație, nu doar cele medicale. Asigurarea a venit din partea șefului DSU, Raed Arafat, într-o intervenție la Realitatea PLUS.

„Daca noi acceptam o alternativa, sa pun pe fata ceva care acopera nasul si gura, atunci acceptam si masca de protectie. E si cea facuta de persoana, la domiciliu. Pana si esarfa si fularul vor fi o solutie la cei care nu gasesc masti”, a spus, intr-o interventia la Realitatea PLUS, Raed Arafat.

„Cand ies in spatiul cu mai multe persoane care este comun, trebuie sa porti ceva pe nas si gura, si sa acoperi amandoua. Trebuie sa acopere nasul si gura in acelasi timp”, a explicat Arafat.

Intrebat ce se va intampla cu persoanele care nu vor respecta o astfel de norma, Arafat a precizat că, in cazul in care masca va deveni obligatorie, „e posibil ca, la urcarea intr-un mijloc de transport sau la intrarea in magazin, sa nu se permita intrarea”.

sursa:puterea
0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Surpriză? Poliția Română va avea sistem de RECUNOAȘTERE facială. Ce implică

„ va oferi funcţionalităţi de căutare/verificare/comparare ale imaginilor faciale digitale din baza de date asociate cu cele provenite din diferite surse, precum telefoane mobile, camere de supraveghere, reţele de socializare, camere de la bancomate”… Aceasta se arată în caietul de sarcini, potrivit zf.ro. Poliţia Română cumpără un sistem de recunoaştere […]

Ai un pont ? 0761011011