• Fri. Jun 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

PSD: ”Dorim să depunem o moţiune simplă în privinţa domnului Cîţu”

Apr 23, 2020

PSD intenţionează să depună o moţiune simplă împotriva ministrului de Finanţe, Florin Cîţu.

Anunțul a fost făcut de preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu. El a precizat că pe perioada stării de urgenţă nu se pune problema depunerii unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului Orban.

Am constatat că după 7 zile de la atacul marţienilor asupra site-ului domnului Cîţu tot nu s-a rezolvat problema, sunt 7 zile de când administratorii IMM-urilor nu pot aibă acces la fondurile guvernamentale, fonduri europene, dintr-o neputinţă a unui ministru, mai nou şi mincinos. Vă reamintesc, suntem la o lună şi o săptămână de la declanşarea stării de urgenţă şi niciun IMM nu poate să acceseze niciun fel de împrumut. Nu le rămâne altceva de făcut decât să concedieze oameni, pentru că nu-şi pot face un plan de afaceri deoarece Guvernul României nu are capacitatea de a face un singur site funcţional”, a afirmat Ciolacu, la Parlament, potrivit Agerpres.

El a adăugat că a discutat şi cu alţi lideri politici, preşedinţi de partid, pentru depunerea unei moţiuni simple la adresa lui Florin Cîţu.

″În acest moment, dorim să depunem o moţiune simplă în privinţa domnului Cîţu şi incapacitatea dânsului de a debloca un simplu site prin care oamenii de afaceri să-şi poată accesa împrumuturi. Despre o moţiune de cenzură nu s-a discutat, cel puţin pe perioada stării de urgenţă categoric nu se va discuta aşa ceva”, a adăugat Marcel Ciolacu.

 

sursa:protv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *