• Sun. May 19th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

BREAKING NEWS: Ministrul Vela anunță că dă Ordonanța 9! Atenție, ce regiune din România este vizată de noi reguli drastice!

Apr 11, 2020

 

Marcel Vela vorbește cu detașare despre Ordonanța nr. 9, care va intra în vigoare imediat ce președintele Klaus Iohannis va semna prelungirea cu încă 30 de zile a Stării de urgență decretată la nivelul întregii țări.

În contextul pandemiei de coronavirus care a afectat extrem de mult și România, ministrul de Interne spune că este firesc să urmeze o nouă Ordonanță militară.

Vorbind la Digi24 despre acest subiect, Marcel Vela a făcut următoarele precizări: „Da, după 8 vine întotdeauna 9! Săptămâna viitoare vom da, probabil, încă o ordonanţă, în sensul în care ar trebui să mai reglăm zona de sud, graniţa cu Bulgaria, Ungaria, unde există un tranzit pentru muncile agricole. Ar mai trebui să introducem în excepţiile de la rigurozitate, aşa cum am făcut cu şoferii, şi cu navigaţia pe vase”.

Așadar, „cu siguranță, va mai exista o ordonanță”, ne asigură ministrul liberal.

Totodată, Marcel Vela a mai spus că are în vedere și alte propuneri făcute de colegii din Guvernul Orban, însă le va prezenta la momentul oportun.

„Mai sunt şi alte propuneri făcute de colegii miniştri. Probabil că, în funcţie de decretul pe care îl va emite preşedintele Klaus Iohannis, vor apărea modificări. Cu siguranţă, va mai exista o ordonanţă. Se va numi 1, dacă se semnează decretul, sau 9”.

 

sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *