• Fri. May 24th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Medic din Wuhan face anunțul: ”Există şi cazuri de tineri care au murit repede, în doar câteva zile”

Apr 4, 2020

Wuhan este regiunea din China de unde a pornit răspândirea coronavirusului. Un medic care tratează pacienții din Wuhan a rupt tăcerea și a anunțat că nu doar persoanele în vârstă sunt afectate de virusul letal, ci și tinerii.

Din păcate, deși este cunoscut că bătrânii sunt cei mai vulnerabili în fața bolii, nici tinerii nu sunt protejați. Hu Ke este un medic din Wuhan care a anunțat că, de fapt, nimeni nu e ferit de infecție.

Declarații care dau peste cap ceea ce știam depsre coronavirus

„Am analizat 70.000 de cazuri. Coronavirusul nu ţine cont de vârstă. Îi atacă pe toţi deopotrivă. Între pacienţi, mulţi sunt tineri şi majoritatea sunt de vârstă adultă. Avem şi copii printre bolnavi, dar sunt puţini.

Persoanele în vârstă pot deveni rapid cazuri grave sau critice dacă sufereau deja dinainte de vreo boală, mai ales afecţiuni cardiace sau legate de tensiunea arterială. Sunt multe cazuri de decese în rândul vârstnicilor, dar există şi cazuri de tineri care au murit repede, în doar câteva zile”, a povestit  Hu.

Medicul din Wuhan a tratat mii de pacienți infectați, încă de la izbucnirea pandemiei. El a spus, conforma Agerpres, că a văzut și tineri și copii infectați cu COVID-19.

Virusul care a pornit din China nu ține cont de vârstă. Medicul a făcut o analiză pe peste 70 de mii de cazuri de îmbolnăvire.

În acest moment, Wuhan este extrem de afectat

„Oraşul se află în continuare sub control strict, dar oamenii s-au obişnuit să nu mai meargă la muncă şi cu restul aspectelor pe care le implică o astfel de situaţie. Există uneori probleme psihologice, nu doar în rândul oamenilor de rând, ci şi al medicilor, pacienţilor sau persoanelor aflate în carantină. Avem însă terapeuţi care ne ajută să ne relaxăm şi să ne îmbunătăţim starea de spirit”, a mai spus medicul.

sursa:redactia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *