• Sun. May 19th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Exclusiv: Primul caz de COVID-19 la Titu. Primarul Traian Niculae este la datorie

Apr 4, 2020

In această seară, a fost confirmat primul caz de coranavirus in orasul Titu.

Este vorba despre o doamna, cadru medical la spitalul Matei Balș din București, care a fost infestată in timpul serviciului, datorita lipsei de dotare,  aceasta cunoscând si asumandu-și însă riscurile meseriei.

Cea in cauza a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale, iar DSP Dâmbovița a efectuat ancheta epidemiologica, identificând persoanele ce au intrat in contact cu persoana bolnava, cu toate ca aceasta a respectat regulile de distanțare socială.

Primarul orasului Titu, Traian Niculae, s-a implicat personal imediat si dispus dezinfectarea scărilor de bloc din zona invecinată, au fost montate mochete cu dezinfectant si recipiente pentru dezinfectarea mâinilor la intrarea in scara blocului.

In continuare se monitorizează zona respectivă, urmând a se dispune masurile necesare pentru combaterea COVID-19, la nivelul orasului Titu.

Cu această ocazie, Traian Niculae, solicită tuturor locuitorilor orașului Titu, sa respecte regulile de distanțare socială, să rămână in case, sa respecte regulile de igienă și să evite deplasările, pentru a se proteja de acest virus.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *