• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

DOSARE PENALE pentru românii băgați în carantină. Au distrus hoteluri, au dat petreceri și s-au luat la ceartă cu oficialii

Apr 3, 2020

Mai mulți români care s-au întors recent din străinătate au fost plasați în carantină, dar o parte dintre ei nu au respectat indicațiile autorităților, fapt care le-a adus și dosare penale.
Unii nu au respectat izolarea menită să îi protejeze de cei infectați și s-au adunat în grupuri. Alții au distrus tot ce era în jurul lor într-un hotel de 4 stele din Capitală. Au rupt ușile, au facut prăpăd în camere și în birourile clădirii, scrie Pro tv.
Toți vor răspunde în faţa legii. Pe perioada stării de urgență, orice infracțiune săvârșită este pedepsită și mai aspru, iar de astăzi, amenzile pot ajunge până la 20.000 de lei.
De asemenea, în Maramureș, mai mulți bărbați care au fost plasați în carantină într-un hotel, s-au adunat la barul de la parter, au ascultat muzică și s-au jucat cărți și table.
La Craiova, nervoşi pentru că nu ar fi fost întrebaţi de sănătate nici măcar o dată în cele 14 zile, oamenii i-au ameninţat pe oficiali că vor părăsi carantina dacă nu vor primi explicaţii.

 

sursa:gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *