• Fri. Jun 21st, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

BILANȚ CATASTROFIC în Marea Britanie. Specialiștii avertizează: „CURBA MORȚII” crește mai rapid ca în Italia

Apr 3, 2020

 

Marea Britanie a raportat vineri un număr de 684 de decese provocate de coronavirus, cel mai grav bilanț de până acum. Însă îngrijorările oficialilor din sistemul de sănătate vin din comparația cu Italia, țara europeană care e confruntă cu cea mai severă explozie a extinderii pandemiei. Astfel, numărul total al deceselor de joi , care a adus numărul total al deceselor din UK la 2.961 de persoane, a fost cu 456 mai mult decât cele 2.505 de decese din Italia în același punct al „graficului” focarului lor.

Astfel, vineri, numărul total al celor care au pierdut lupta cu COVID-19 a ajuns la astăzi la 3.645 de decese raportate în spitale.

Presa britanică scrie însă că numărul real al deceselor este de fapt mai mare după ce  marți a ieșit la iveală că  40 de persoane au murit înainte de a fi spitalizate până pe 20 martie.

Numărul britanicilor testați pozitiv  COVID-19 a sărit, de asemenea, la 38.168 – cu 4.450 din totalul de 33.718 de ieri,noteaza cotidianul britanic The Sun.

Însă statistica este cea care stârnește cele mai mari îngrijorări: numărul persoanelor care au avut rezultate pozitive pentru Covid-19 a crescut în medie cu aproximativ 17% pe zi – ceea ce sugerează Marea Britanie este abia la începutul dezastrului.

 

sursa:gandul

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *