• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Alătură-te Rotary Club Târgoviște în efortul de a proteja comunitatea locală de efectele COVID-19

Mar 25, 2020

Alătură-te  Rotary Club Târgoviște în efortul de a proteja comunitatea locală de efectele  COVID-19

Rotary Club Târgoviște împreună cu sponsorii săi vin în sprijinul comunității locale și a Spitalului Județean Târgoviște cu donații de echipamente, atât de necesare în efortul salvării vieții bolnavilor cu complicații la COVID-19.

Astfel, până în acest moment Rotary Club Târgoviște a reușit să strângă din sponsorizări suma de 250.000 lei, sumă din care s-au cumpărat 4 ventilatoare medicale și un VideoLaringoscop, necesar examinării efectelor virusului asupra organismului. Spitalul Județean Târgoviște a intrat de astăzi în posesia primului ventilator, urmând ca în zilele următoare să ajungă și restul echipamentelor.

Reamintindu-vă că membrii Rotary Club Târgoviste depun eforturi susținute de peste 20 de ani în comunitatea locală prin multiplele acțiuni umanitare desfășurate, facem pe această cale un apel către toate persoanele, fizice sau juridice, să ni se alăture în această cauză nobilă. Dorim ca în continuare să ne implicăm în achiziționarea de echipamente specifice (ventilatoare medicale, teste COVID-19 și echipamente de protecție pentru medici, etc.), susținând astfel efortul nostru, al tuturor, în lupta cu acest virus perfid.

Dacă doriți să veniți alături de noi o puteți face prin donație individuală în contul RO55 RZBR 0000 0600 0633 2242 sau prin contract de sponsorizare, Rotary Club Târgoviște fiind înregistrată în Registrul Entităților din data de 21.11.2019.

Pentru mai multe detalii vă stau la dispoziție colegii noștrii:

George Adrian Bîlcan 0723293862 – Presedinte
Condrea Bogdan 0744504006

Rotary Club Târgoviște
Împreună salvăm vieți!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *