June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Alătură-te Rotary Club Târgoviște în efortul de a proteja comunitatea locală de efectele COVID-19

2 0
2 min read
2 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

Alătură-te  Rotary Club Târgoviște în efortul de a proteja comunitatea locală de efectele  COVID-19

Rotary Club Târgoviște împreună cu sponsorii săi vin în sprijinul comunității locale și a Spitalului Județean Târgoviște cu donații de echipamente, atât de necesare în efortul salvării vieții bolnavilor cu complicații la COVID-19.

Astfel, până în acest moment Rotary Club Târgoviște a reușit să strângă din sponsorizări suma de 250.000 lei, sumă din care s-au cumpărat 4 ventilatoare medicale și un VideoLaringoscop, necesar examinării efectelor virusului asupra organismului. Spitalul Județean Târgoviște a intrat de astăzi în posesia primului ventilator, urmând ca în zilele următoare să ajungă și restul echipamentelor.

Reamintindu-vă că membrii Rotary Club Târgoviste depun eforturi susținute de peste 20 de ani în comunitatea locală prin multiplele acțiuni umanitare desfășurate, facem pe această cale un apel către toate persoanele, fizice sau juridice, să ni se alăture în această cauză nobilă. Dorim ca în continuare să ne implicăm în achiziționarea de echipamente specifice (ventilatoare medicale, teste COVID-19 și echipamente de protecție pentru medici, etc.), susținând astfel efortul nostru, al tuturor, în lupta cu acest virus perfid.

Dacă doriți să veniți alături de noi o puteți face prin donație individuală în contul RO55 RZBR 0000 0600 0633 2242 sau prin contract de sponsorizare, Rotary Club Târgoviște fiind înregistrată în Registrul Entităților din data de 21.11.2019.

Pentru mai multe detalii vă stau la dispoziție colegii noștrii:

George Adrian Bîlcan 0723293862 – Presedinte
Condrea Bogdan 0744504006

Rotary Club Târgoviște
Împreună salvăm vieți!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..