June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

Măștile de snorkeling ar putea fi folosite în lupta împotriva COVID-19

0 0
1 min read
0 0
Read Time:24 Second

 

O echipă din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” Iaşi a găsit o altă metodă de a face rost de măști împotriva coronavirusului în România.
Se va produce prin printare 3D un adaptor cu cartuş filtrant, iar maștile de snorkeling vor putea fi transformate în măști de protecție pentru personalul medical.
Primele prototipuri vor ajunge marți, 24 martie, la câteva spitale din Iași, pentru testare, spune Bogdan Iliescu, specialist la Spitalul Clinic de Urgenţă din Iaşi.

 

Sursa:Gandul

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..