June 29, 2022

CanCANDB.RO

Stiri pe Bune!

PANDEMIA de CORONAVIRUS. Expert chinez, avertisment cumplit: „Ar putea bântui Europa pentru următorii doi ani!”

0 0
1 min read
0 0
Read Time:52 Second

 

Pandemia de coronavirus afectează țări din înteaga lume iar mii de oameni au murit din cauza temutului virus. Un expert din China atrage atenția asupra faptului că noul coronavirus ar putea fi activ în Europa în următorii doi ani.

Expertul chinez Zhang Wenhong, șeful echipei de epidemiologi din Shanghai, a declarat, în cadrul unei videoconferințe cu expații chinezi aflați în Germania, că noul coronavirus ar putea „trăi” în Europa în următorii doi ani.

„Ar fi perfect normal dacă virusul ar face pauză şi s-ar întoarce în funcţie de anotimp”, a spus el în cadrul videoconferinţei organizată de Consulatul Chinez din Dusseldorf.

Zhang Wenhongeste si director al departamentului de boli infecţioase la Spitalul Universitar Huashan din Shanghai şi a preconizat la începutul panemiei că ar putea atinge un maxim în China între aprilie şi iunie.

La momentul transmiterii acestei știri, la nivel global au fost confirmate aproape 400.000 de cazuri de infectare în timp ce peste 17.000 de persoane au murit iar 102.850 au fost declarate vindecate.

 

Sursa:Gandul

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © All rights reserved. | Cancandb.ro Toate materialele prezente pe acest website (texte, imagini statice și filme) reprezintă opiniile autorilor lor și nu ar trebui luate în considerare de către nimeni. Acest website nu difuzează informații veridice, ci publică interpretări arbitrare ale evenimentelor, informații fictive, unele posibile iar altele de-a dreptul improbabile. De fapt, orice asemănare cu persoane reale este un adevărat compliment pentru noi. Oricine se simte lezat de conținutul editorial al acestui website este îndemnat să se împace cu situația, asta dacă nu știe de glumă..