• Wed. May 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

PANDEMIA de CORONAVIRUS. Expert chinez, avertisment cumplit: „Ar putea bântui Europa pentru următorii doi ani!”

Mar 24, 2020

 

Pandemia de coronavirus afectează țări din înteaga lume iar mii de oameni au murit din cauza temutului virus. Un expert din China atrage atenția asupra faptului că noul coronavirus ar putea fi activ în Europa în următorii doi ani.

Expertul chinez Zhang Wenhong, șeful echipei de epidemiologi din Shanghai, a declarat, în cadrul unei videoconferințe cu expații chinezi aflați în Germania, că noul coronavirus ar putea „trăi” în Europa în următorii doi ani.

„Ar fi perfect normal dacă virusul ar face pauză şi s-ar întoarce în funcţie de anotimp”, a spus el în cadrul videoconferinţei organizată de Consulatul Chinez din Dusseldorf.

Zhang Wenhongeste si director al departamentului de boli infecţioase la Spitalul Universitar Huashan din Shanghai şi a preconizat la începutul panemiei că ar putea atinge un maxim în China între aprilie şi iunie.

La momentul transmiterii acestei știri, la nivel global au fost confirmate aproape 400.000 de cazuri de infectare în timp ce peste 17.000 de persoane au murit iar 102.850 au fost declarate vindecate.

 

Sursa:Gandul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *