• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Muncitor căzut într-o groapă de peste 2 metri adâncime, în București. A fost nevoie de intervenția pompierilor

Jul 3, 2024

Un muncitor a căzut într-o groapă adâncă, de peste 2 metri, în timp ce efectua lucrări alături de alți colegi. Incidentul a avut loc în Sectorul 2 al Capitalei, în zona Ștefan cel Mare, unde se înlocuiau mai multe țevi. 

Muncitor căzut în groapă

Un muncitor a căzut, accidental, într-o groapă, într-o zonă în care se efectuau lucrări de înlocuire a țevilor. Din primele informații, mai multe persoane erau implicate în proces, însă doar un bărbat a ajuns în râpa de peste 2 metri adâncime.

Reprezentatul ISU ne-a transmis că, din primele informații, persoana a fost extrasă din acea groapă, fiind conștientă și cooperantă.

„O persoană a căzut într-o groapă de aproximativ 2 metri adâncime. A fost extrasă, e conștientă, iar la fața locului a ajuns și Poliția”, transmite ISU București.

Zona a fost delimitată, iar la faţa locului au ajuns și echipajele de salvare, dar și polițiștii, care fac verificări pentru a stabili cauza exactă a incidentului. Între timp, au sosit și reprezentanți de la Inspecția Muncii, care vor încerca să afle dacă muncitorii respectau condițiile de securitate și protecție la locul de muncă, așa cum este legal.

Oamenii legii au deschis deja o anchetă, pentru a identifica împrejurările în care bărbatul a ajuns în groapa adâncă în timpul serviciului. S-a stabilit, în primă instanță, că lucrările vor fi sistate până la terminarea anchetei.

Contractul lucrării este încheiat între Energomontaj, ca antreprenor general, și Primăria capitalei.

sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *