• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Rică Răducanu deschide Braseria Sirena la Neptun: 22 de lei o ciorbă de burtă, 10 lei mititei

Jun 29, 2024

Legendele fotbalului românesc Rică Răducanu și-a deschis restaurantul, Braseria Sirena, pe litoralul românesc la Neptun, atrăgând turiști din toate colțurile cu mâncare bună și prețuri prietenoase.

Fostul mare portar al Rapidului a ales să ofere o experiență gastronomică autentică, subliniind că la el se mănâncă ieftin și bine. Printre preparatele oferite se numără ciorba de burtă la 22 de lei, mititeii la grătar la 5 lei bucata și pizza la 30 de lei. Meniul este completat de alte opțiuni apetisante precum spaghetele milaneze la 29 de lei și creveții cu salată la 35 de lei.

„Nu avem prețuri foarte mari, pentru că finul meu, care se ocupă de tot, are și fermă lângă Constanța. Gătim mai ales cu legume și carne de la el, nu le cumpărăm”, a declarat Rică Răducanu.

Deschiderea recentă a Braseriei Sirena a fost întâmpinată cu entuziasm de către turiști, generând un grad înalt de ocupare la terasă în fiecare zi. „Am avut o grămadă de turiști zilele trecute. A fost atât de aglomerat încât nu mai erau locuri la mese”, a adăugat Răducanu.

Pe lângă experiența culinară, clienții se bucură și de ocazia de a socializa cu legendarul portar și de a face fotografii alături de el.

„O să ținem deschis cam până pe 23 august, dacă merge bine, așa cum am avut în fiecare an”, a mai spus Rică Răducanu.

Braseria Sirena devine rapid un punct de atracție pentru cei care doresc să combine plăcerea de a mânca bunătăți la prețuri accesibile cu ocazia de a întâlni o legendă a fotbalului românesc.

sursa: puterea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *