• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

FOTO Curge sânge pe o șosea din România: trei persoane au murit, într-un accident teribil / Adolescent de 16 ani, în comă

Jun 29, 2024

Trei persoane au murit, vineri, într-un accidentprodus pe un drum judeţean din judeţul Teleorman. O maşină a intrat într-un cap de pod, patru persoane fiind încarcerate, inforemază News.ro. Un adolescent de 16 ani, în comă, a fost transportat cu elicopterul la Bucureşti.

Un eveniment rutier s-a produs, vineri, pe DJ 701, între Ciolăneşti şi Tătărăştii de Jos, în judeţul Teleorman, unde o maşină a intrat într-un cap de pod. În accident au fost implicate patru persoane.

Ce spune ISU

”Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat pentru trei dintre cele patru persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 57 şi 63 de ani, care au fost declarate decedate de către echipajele medicale. Cea de a patra victimă, un minor, de aproximativ 16 ani, în stare comatoasă, a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din municipiul Bucureşti”, a transmis ISU Teleorman.
Sursa citată a precizat că toate persoanele au fost găsite încarcerate de salvatori, ele fiind eliberate din caroseria deformată a maşinii cu ajutorul echipamentelor de descarcerare din dotarea autospecialelor. Poliţiştii încearcă să afle cum s-a produs accidentul.

content-image

 

Sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *