• Sun. Jul 14th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

TAROM, precizări după ce suporterii români au rămas ‘în aer’ pe aeroportul din Frankfurt

Jun 28, 2024

Tarom vine cu precizări după ce suporterii români, care au mers la meciul româniei d ela Frankfurt, au rămas blocați pe Aeroportul din Germania mai multe ore.

“Compania TAROM anunță că zborul RO1302 Frankfurt – București, ocazionat de introducerea curselor speciale EURO 2024, a fost reprogramat pe un nou slot de zbor pentru această zi, iar pasagerii realizează procedura de îmbarcare.

Acest decalaj a fost cauzat de faptul că aeronava care a preluat suporterii români din Frankfurt a sosit cu întârziere din destinația Amsterdam, unde a avut loc o intervenție tehnică. Prin urmare, zborul a trebuit reprogramat pentru un alt slot orar. Reamintim că la nivel european sectorul transportului aerian întâmpină congestii, cu o disponibilitate redusă a sloturilor de operare.

Atribuim întârzierea și unor factori independenți de operațiunile companiei, inclusiv:

Disponibilitatea sloturilor la aeroportul din Frankfurt,
Traficul aglomerat la decolare și aterizare.
Dificultăților și problemelor organizatorice ale agenților de handling de pe aeroportul Frankfurt.

Acești factori, împreună cu traficul ridicat din majoritatea aeroporturilor europene, determină de multe ori schimbarea planurilor de zbor și eforturi ridicate din partea companiilor aeriere. Operând în acest context, precum întregul sector de transport aviatic, compania TAROM a depus toate eforturile necesare în vederea reprogramării cât mai rapide a cursei, luând măsurile necesare pentru revenirea pasagerilor în țară cât mai curând cu putință și în condiții de siguranță maximă.

În acest moment pasagerii efectuează formalitățile de îmbarcare, zborul urmând să ajungă în această după-masă pe aeroportul Otopeni”, precizează compania aeriană.
sursa: stiripesurse.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *