• Thu. Jun 20th, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Ludovic Orban, Forţa Dreptei, vrea și el la prezidenţiale

Apr 3, 2024

 

Fostul premier Ludovic Orban, preşedintele Forţa Dreptei, recunoaște că vrea să intre în competiţia pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidenţiale, în cadrul Alianţei Dreapta Unită.

Orban spune că lui îi place să anunţe decizia. Oricum, se va decide în Alianță cine va fi candidatul.

”Mie îmi place să anunţ decizia. Am fost întrebat săptămâna trecută dacă vine Alin Nica la dumneavoastră, va candida Alin Nica la preşedinţia CJ Timiş? Am preferat să nu răspund până nu am discutat cu domnul Alin Nica şi împreună am convenit asupra acestei decizii pe care v-o prezentăm astăzi. În privinţa candidaturii la funcţia de preşedinte al României, evident că sunt hotărât să intru în competiţia pentru desemnarea candidatului la prezidenţiale, dar în mod evident decizia trebuie luată în Alianţă”, a declarat, marți, la Timișoara, Ludovic Orban.

Desemnarea candidatului la prezidenţiale se va face pe baza unor criterii obiective, a mai ținut să precizeze Ludovic Orban.

”Decizia trebuie să aibă la bază nişte criterii obiective pe baza cărora să alegem candidatul cel mai bun şi care are cele mai mari şanse să câştige alegerile prezidenţiale”, a afirmat Orban.

Probleme pentru Orban la Sălaj

Nu toată lumea vede cu ochi buni constituirea Aianței. Mai mult, s-a ajuns chiar în situația ca nu mai puțin de câteva sute de membri de la filiala din Sălaj, în frunte cu preşedintele și secretarul general al organizației, să-și dea demisia, din cauza diferențelor de viziune față de direcţia pe care o urmează partidul.

Astfel, Sorin-Alin Pop, preşedintele Organizaţiei Forţa Dreptei Sălaj, a părăsit partidul, împreună cu secretarul general Puşcaş Florin Mihai, dar şi alţi 342 de membri.

sursa:puterea.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *