• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

UPDATE – Incendiu de vegetație în Buftea / Circulația trenurilor a fost reluată – FOTO VIDEO

Sep 30, 2023

ISU intervine sâmbătă, la ora transmiterii acestei știri, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetație uscată în localitatea Buftea din județul Ilfov.

Din cauza vântului, incendiul s-a apropiat de calea ferată. In acest moment se lucrează pentru localizarea și lichidarea focului. Au fost alertate progresiv 10 autospeciale de stingere, dintre acestea 4 fiind cisterne. Până acum nu s-au înregistrat victime.

UPDATE 30 septembrie, ora 18.50 – In acest moment circulația trenurilor se desfășoară pe un singur sens. Incendiul este localizat. Suprafața totală afectată este de aproximativ 3.500 mp.
UPDATE 30 septembrie, ora 18.25 – Traficul feroviar a fost reluat între Buftea și Chitila, unde circulația a fost oprită din cauza unui incendiului. „La ora 17.20 s-a redeschis circulația pe relația Buftea – Chitila”, a transmis CFR SA.

Anterior, compania anunțase că pompierii au cerut scoaterea de sub tensiune a liniei contact între Chitila – Buftea – Periș, dar și pentru liniile 4-7 din stația Buftea.

content-image

content-image

UPDATE 30 septembrie, ora 18.00 – A fost suplimentat dispozitivul, intervin în acest moment 16 autospeciale de stingere și 2 ambulanțe SMURD.

content-image

UPDATE  30 septembrie, ora 17.41 – Potrivit CFR SA, pompierii au solicitat scoaterea de sub tensiune a liniei contact între Chitila – Buftea – Periș, dar și pentru liniile 4-7 din stația Buftea. Centrul Infotrafic anunțase că circulația pe magistrala 1000 a fost oprită.

content-image

 

sursa:stiripesurse

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *