• Mon. Jul 22nd, 2024

Cancandb.ro

Stiri pe Bune!

Marcel Ciolacu promite un mare proiect: aduce la viață o mare echipă a fotbalului românesc

Sep 30, 2023

Premierul Marcel Ciolacu este cunoscut ca un microbist și încearcă să implice Guvernul în revitalizarea fotbalului românesc. Prezent la Timișoara, Ciolacu s-a întâlnit cu suporterii celor de la Poli Timișoara.

”Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa! Orgoliile politice și incompetența au blocat ani și ani de zile dezvoltarea acestui mare centru universitar al României pe partea de infrastructură sportivă!

Am discutat astăzi cu reprezentanții galeriilor lui Poli Timișoara despre viitorul proiect al noului stadion. Totul se va debloca. Se va face dreptate pentru Timișoara!”, scrie Marcel Ciolacu.
În prezent, la Timișoara este dispută politică intensă asupra noului stadion din oraș. S-au vehiculat mai multe proiecte, de la un stadion de 10.000 de locuri la unul de 30.000 de locuri.

În decembrie 2021, Primăria Municipiului Timișoara a anunțat construirea unui stadion în oraș, iar termenul de execuție era de 39 de luni.

Însă pe locul arenei Dan Păltinișanu ar urma să se construiască alta de 30.000 de locuri, cu un proiect evaluat la 50 de milioane de euro, după datele din 2021.

 

 

sursa:stiripesurse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *